ΑΛΛΑΓΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφή προϊόντος

Μπορείτε να κάνετε επιστροφή προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Όλες οι επιστροφές πρέπει να αιτηθούν πριν στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς. Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον:

1. Έχετε επικοινωνήσει μαζί μας στο 2310600996 ή μας στείλετε email στο info@fwfw.gr
2. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος (συσκευασία και απόδειξη αγοράς, καθώς αποτελούν μέρος τους προϊόντος).
3. Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν.
4. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής.
5. Αποστείλετε το προϊόν μέσω της elta courier με την οποία συνεργαζόμαστε (το σχετικό κόστος αποστολής του προϊόντος προς επιστροφή επιβαρύνει εσάς. Το κόστος ανέρχεται στα 3,5€).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, μπορείτε είτε να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε προϊόν της παραγγελίας με άλλο προϊόν.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310600996 το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του.

Αλλαγή / Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή, καλώντας στο τηλ: 2310600996 ή στέλνοντας email στο info@fwfw.gr. Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Email: info@fwfw.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310600996

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές Πακέτων

Τα προϊόντα αποστέλλονται πόρτα-πόρτα στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει μέσω των ELTA COURIER. Με την αποστολή της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε με τον αριθμό αποστολής μέσω e–mail και μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας εδώ.

Παραλαβή από κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς και μπορείτε να την παραλάβετε εντός 3 εργάσιμων ημερών στις ώρες λειτουργίας καταστήματος.

Χρόνος Παράδοσης

Οι αποστολές παραδίδονται σε διάστημα από 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας για την ηπειρωτική Ελλάδα και από 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες για τα νησιά και τις δυσπρόσιτες περιοχές.

Κόστος Αποστολής

Για αγορές άνω των 45 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για αγορές κάτω των 45 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 3,5 ευρώ.

Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με Αντικαταβολή τα έξοδα είναι 2 ευρώ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.fwfw.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης μέσω πιστωτική ή χρεωστικής κάρτας.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Εθνική Τράπεζα (Εθνική E-commerce) η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.fwfw.gr

Στην διαδικασία αυτή, η www.fwfw.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η www.fwfw.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

 

Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα
Δικαιούχος: Παυλίδου Μαρία
IBAN: GR1301108800000088000202577

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο μέσω email στο info@fwfw.gr.

Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.